2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEK STAJI BİLGİLERİ

STAJLARINI YÜZYÜZE YAPACAK TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE:
Staj başlama tarihleri olarak 03 Temmuz 2023 tarihinden itibaren takip eden hafta başları seçilebilir. Staj Onay Formu'nu staj yapacağınız işyerine imza-kaşe-mühürletip diğer belgeler ile birlikte gönderiniz. (Diğer belgeler aşağıda açıklanmaktadır.) (Kariyer Kapısı'nda staja başlama tarihi olarak bu iki tarihten farklı bir tarih belirtip kaydettiyseniz başvurunuzu güncelleyiniz yada staj yapacağınız iş yerine/müdürlüğe staja başlama tarihinizin değiştiğini mutlaka bildiriniz.)
ÖNEMLİ NOT :
Staj yapacağınız iş yerinin kendi sisteminden, e-devletten yada Kariyer Kapısı üzerinden staj başvurusu yapmak başvuru için YETERLİ DEĞİLDİR!
Aşağıda belirtilen Meslek Stajı Başvuru İşlemlerinin de yapılması ZORUNLUDUR!

Yalnızca Staj Yerlerinin Kendi Staj Başvuru İşlemlerini yapıp, Müdürlüğümüze gerekli evrakları teslim etmeden başlanan stajlardan doğacak SGK idari para cezalarının sorumluluğu tümüyle öğrenciye ait olacaktır.

Staj iş yerleri, bizden aldığınız Staj Onay Formuna onay veremeyeceklerini, imza atamayacaklarını söylediklerinde mutlaka işyerinin kendi staj başvurusunu belirten ekran görüntüsü yada belgelerle birlikte Köyceğiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğrenci işleri bürosuna başvurunuz. 0252 211 59 47

MESLEK STAJLARINI YÜZ YÜZE İŞLETMELERDE YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN BİLGİLER ve BAŞVURU BELGELERİ:

1- STAJ ONAY FORMUNA ERİŞMEK İÇİN TIKLAYINIZ. (1 SAYFA) Zorunludur. SON TESLİM TARİHİ  22 HAZİRAN 2023

2-STAJ SÖZLEŞMESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

3- SGK MERKEZLERİNDEN YADA E-DEVLETTEN ALABİLECEĞİNİZ SAĞLIK PROVİZYON SORGULAMA SONUCU"NU DA GÖNDERİNİZ(E-devlet arama kısmına SPAS yazıp ilk sonuca tıklayın. Ekran görüntüsünü gönderin). Zorunludur. SON TESLİM TARİHİ 22 HAZİRAN 2023

4- Yukarıda belirtilen evrakları (koycegizshmyo@mu.edu.tr) e-posta adresine gönderiniz ya da Köyceğiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrenci işleri bürosuna teslim ediniz.
!!!!   Evrakları e-posta ile gönderirseniz hafta içi günleri 08:30 - 17:30 saatleri arasında 0252 211 59 47 numaralı telefonu arayarak mutlaka teyit alınız.   !!!

STAJ DEFTERİNİ GELİP OKULDAN ALAMAYANLAR İÇİN STAJ DEFTER SAYFALARINI İÇEREN DOSYA İÇİN TIKLAYINIZ.

STAJ TARİHLERİNDEKİ HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİĞİ MUTLAKA KÖYCEĞİZ S.H.M.Y.O. ÖĞRENCİ İŞLERİ'NE BİLDİRİNİZ. (STAJ SÜRESİNDE DEĞİŞİKLİK, ALINAN HASTANE SAĞLIK RAPORLARI, İZİNLER vb. BİLDİRİLMEK ZORUNDADIR).

STAJA BAŞLAMADAN ÖNCE YÜKSEKOKULUMUZ ÖĞRENCİ İŞLERİNE VERDİKLERİ "STAJ ONAY FORMLARI"NDA STAJ YAPACAĞI GÜN SAYISINI BELİRTTİKTEN SONRA YÜKSEKOKULUMUZA BİLDİRMEDEN, STAJ YAPMAKTA OLDUKLARI İŞ YERLERİNDE yada BAŞKA BİR STAJ YERİNDE STAJA DEVAM EDEN  ÖĞRENCİLER MUHTEMEL İDARİ PARA CEZASI YÜKÜMLÜLÜĞÜYLE KARŞILAŞABİLİRLER.

BU HUSUSTA YALNIZCA DİLEKÇE İLE BİZZAT BAŞVURU İLE ALINAN BİLDİRİMLER GEÇERLİDİR.

Son Güncelleme Tarihi : 21.02.2023 16:18 Okunma Sayısı : 698