Yüksekokulumuz "HATIRA ORMANI" Fidan Dikim Etkinliği

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılında ilk kez 40 öğrencisiyle eğitime başlayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Köyceğiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun hatıra ormanı fidan dikim etkinliği yapılmıştır. Hatıra ormanı fidan dikim etkinliğine; Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hüseyin ÇİÇEK, Köyceğiz Kaymakamı Erdinç DOLU, Köyceğiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Hatice ULUSOY, Köyceğiz Orman İşletme Müdürü ve personeli, İlçe protokol üyeleri, sivil toplum  kuruluşu temsilcileri, Köyceğiz Meslek Yüksekokulu ve Köyceğiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli ile öğrenciler katılmışlardır. Orman sevgisini aşılamak, çevre ve koruma bilinci oluşturmak, ormanların sağlığımız üzerindeki önemli etkisini vurgulamak ve farkındalık yaratmak amacıyla Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü’nün katkısıyla oluşturulan hatıra ormanı için Köyceğiz ilçesi Balcılar köyünde 250 adet fidan dikimi  gerçekleştirilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi : 09.10.2019 20:49 Okunma Sayısı : 609