Yüksekokulumuza Yeni Başlayan Öğrencilerimize Oryantasyon Eğitimi

Köyceğiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında kayıt yaptırarak öğrenim görmeye başlayan öğrencilerimiz için üniversite yaşamına uyum sağlayabilmeleri amacıyla Oryantasyon programları düzenlendi. Bu amaçla düzenlenen Oryantasyon programları 3 kısımda gerçekleştirildi. İlk olarak yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Zahide YUVAKGİL tarafından öğrencilere, akademik yaşam, Bölümler ve Yüksekokulumuzun tanıtımı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin tarihçesi, yönetimi, sosyal, sportif ve kültürel olanakları, Ön-Lisans Eğitim Öğretim Yönetmelikleri, Disiplin Yönetmeliği, Not Değerlendirme Yönergesi, Barınma ve Burs olanakları, Öğrenci Bilgi Sistemi’nin kullanımı gibi konu başlıklarında genel bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Oryantasyon programının 2. Kısmında ise, öğrencilerin ilçemize uyum sağlaması ve imkanlarını yakından görmesi amacıyla Köyceğiz Şehir Merkezine Gezi, ardından ise, doğa harikası olan Köyceğiz Gölü etrafında Tekne Gezisi Düzenlenerek öğrencilerin sosyal yaşama adaptasyonu amaçlandı. Oryantasyon Programımızın son kısmında ise; Üniversitemizin, merkez kampüs olanaklarının tanıtılması, Üniversite Kütüphanesi, Doğal Yaşam Merkezi, Laboratuvarlar, Spor Salonları, Sosyal Olanaklar, Etkinliklerin Düzenlendiği Atatürk Kültür Merkezi ve Kampüsümüzün diğer birimlerimizin tanıtılması amacıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kampüsüne Gezi düzenlendi.

Son Güncelleme Tarihi : 14.10.2019 14:49 Okunma Sayısı : 1460