Rektörümüzden Yüksekokulumuza ve Hayırsever İşadamı Tümtürk'e Ziyaret

Son Güncelleme Tarihi : 15.04.2019 14:09:48

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Yüksekokulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu, programın devamında ise, Köyceğiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu binasının sahibi hayırsever iş adamı Bayram Tümtürk’ü, Köyceğiz'de bulunan evinde ziyaret etti.

Rektör Çiçek’e ziyaret esnasında Rektör Danışmanı ve Köyceğiz Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Bekir Çöl, Köyceğiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hatice Ulusoy ile Meslek Yüksekokulunun akademik ve idari personeli eşlik etti. Üniversitemiz öğrencileri de Bayram Tümtürk ve eşine çiçek takdim etti. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Bayram Tümtürk’e Köyceğiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuza verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Tel: 0252 211 59 44 (Özel Kalem)

Tel: 0252 211 59 47 (Öğrenci İşleri))

Fax: 0 252 211 58 11

fax: koycegizshmyo@mu.edu.tr