Tazelenme Üniversitesi Köyceğiz Kampüsü Akademik Açılış Töreni

Tazelenme Üniversitesi Köyceğiz Kampüsü Akademik Açılış Töreni 11.10.2019 tarihinde Köyceğiz Sağlık Hizmetleri MYO Çok Amaçlı salonda gerçekleştirildi. Toplantıya, Köyceğiz Kaymakamı Erdinç DOLU, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil CEYLAN, Köyceğiz MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hatice ULUSOY, Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Muammer Tuna, İlçede çalışan kamu kurum temsilcileri, Köyceğiz Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Tazelenme Üniversitesi Muğla Kampüsü Öğrencileri, öğretim elemanları ve Tazelenme Üniversitesi Köyceğiz Kampüsü öğrencileri  katılmışlardır.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşının akabinde toplantının açılış konuşması, Tazelenme Üniversitesi Köyceğiz Kampüsü Koordinatörü Öğr. Gör. Zahide YUVAKGİL tarafından gerçekleştirildi. Ardından, Köyceğiz MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hatice ULUSOY, Köyceğiz Kaymakamı Erdinç DOLU ve Prof. Dr. Muammer TUNA, Tazelenme Üniversitesi hakkkındaki duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. Konuşmaların ardından Tazelenme Üniversitesi Köyceğiz Kampüsü Akademik Açılış Töreni Pasta kesimi ve ikramlarla devam etti. Spor derslerine, 09.102019 tarihinde Spor Eğitmeni Oben Yangılı eşliğinde başlayan Tazelenme Üniversitesi Köyceğiz Kampüsü, Teorik Derslere de Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Muammer Tuna’nın katkılarıyla 11.10.2019 tarihinde başlamıştır.

Son Güncelleme Tarihi : 14.10.2019 16:30 Okunma Sayısı : 1405