Yüksekokulumuzda "Kültür, Sanat, Sağlık Buluşmaları"

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Güzel Sanatlar Bölümü’nün katkılarıyla, Köyceğiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Köyceğiz Meslek Yüksekokulunun ortaklaşa düzenlediği “Kültür, Sanat, Sağlık Buluşmaları” etkinliği yüksekokulumuz çok amaçlı salonda gerçekleştirildi. Yüksekokul öğrencilerimizin, akademik ve idari personelin etkin olarak katıldığı etkinlikte; Dr. Öğr. Üyesi Ercan KILKIL “Geleneksel Sazlarımızı Tanıyoruz”, Dr. Öğr. Üyesi İsmail SINIR “Müzik Teknolojileri”, Öğr. Gör. Çetin ÇELEBİ “Muğla’da Ebru Yapmak”, Öğr. Gör. Özden IŞIKTAŞ “Yaratıcılık ve Tasarım”, Diş Hekimi M. Rızacan OLGAÇ “Ağız-Diş Sağlığı” ve Tevfik EKİCİ “Fotoğraflarla Sokak Müzisyenleri” konularında sunumlarını gerçekleştirdiler.

Son Güncelleme Tarihi : 09.10.2019 20:47 Okunma Sayısı : 614