YENİ KAYIT YAPACAK ADAYLAR İÇİN KAYIT BİLGİLERİ


Yüksekokulumuz programları kazanan adaylar, asıl öğrenci kayıtlarını 22-24 Ağustos 2022 tarihleri arasında e-devlet üzerinden yapacaklardır. E-devlet kaydı yapanların yüzyüze kayda gelmelerine gerek yoktur.

22-26 Ağustos 2022 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeler ile Köyceğiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'na bizzat gelerek yüz yüze kayıt yapılabilir.
YÜZ YÜZE KAYIT İÇİN İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1- YKS Yerleştirme Sonuç Belgesi (https://sonuc.osym.gov.tr/ adresinden alınacak)

2- T.C. Kimlik No beyanı veya  T.C.Kimlik No yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi

3- Lise Diploması (Noter onaylı Sureti ya da Aslı) Diploma kayıt sırasında size iade edilecektir.

4- Askerlik Belgesi (28 yaşından küçük erkek adaylardan  bu belge istenmeyecektir.)

5- 4 adet 4.5x6 ebadında fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş, önden görüntülü, öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır.)

6- Öğrenci bilgi ve kayıt formu 
Öğrenci Bilgi ve Kayıt Formu için tıklayınız. (Öğrenci Bilgi Formunu Doldurmak ZORUNLUDUR) Girişten sonra sarı kısımların doldurulması gerekemektedir. En son KAYDET'e bastığınızda eksik bıraktığınız kısımlar için uyarı mesajı alırsınız. KAYIT İŞLEMİ TAMAMLANMIŞTIR mesajı görünene kadar zorunlu kısımları doldurunuz.)

E-devlet üzerinden yada yüzyüze kayıttan sonra öğrencilerin, uzaktan eğitim dersleri ve Öğrenci Bilgi Sistemine girebilmeleri için kullanıcı adı ve şifre işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir: Kullanıcı adı ve Şifre (Aktivasyon) işlemi için tıklayınız.

Kullanıcı Adı ve Şifresini alan öğrencileri Ders Kayıtlarını 05-16 Eylül 2022 arasında Öğrenci Bilgi Sistemine girerek yapmaları gerekmektedir. Öğrenci Bilgi Sistemi İçin Tıklayınız

Dersler, 19 Eylül 2022 tarihinde başlayacaktır.

 

Son Güncelleme Tarihi : 17.10.2022 13:28 Okunma Sayısı : 862

Son Duyurular